Egenskaber for krystaller

Krystallernes egenskaber


Krystallernes egenskaber er baseret på tusinder af års erfaring, men er ikke videnskabeligt dokumenteret. I det følgende beskrives de enkelte krystallers egenskaber kort:


Agat Camel:

Selvtilllidssten. Krystallen giver selvtillid og er god til at centrere og stabilisere energi herunder balancen mellem yin og yan. Den skulle også være god til at forløse traumer, maveproblemer og overkomme negativitet.


Ametyst:

Bevidsthedssten. En meget healende krystal som fremmer tilstande af højere bevidsthed og meditation. Den leder tankerne imod ro og dybere forståelse. Den hjælper en til at træffe de rette beslutninger. Styrker hukommelsen og forstærker motivationen. Forjager vrede og frygt samt overvinder afhængigheder.


Aventurin fersken:

Vitalitetssten. Virker vitaliserende og gør en målbevidst og motiveret. Bringer ligesom grøn aventurin lederkvaliteter og beslutsomhed. Giver desuden ro og balancerer ens følelsesliv.


Aventurin grøn:

Velstandssten. Giver held i pengesager, og forstærker lederkvaliteter og beslutsomhed. Den giver også held i kærlighedssager og trøster, healer og beskytter hjertet. Den beskytter mod negative energier, og giver en et positivt syn på tilværelsen.


Citrin:

Overflods og rensenselssten. Krystallen lærer dig hvordan du kan tiltrække velstand og rigdom. Krystallen selv behøver aldrig rensning, men beskytter og renser selv samt fjerner negative tendenser og energier. Giver koncentration og overvinder frygt og skaber indre ro.


Granat:

Regenerationssten. Den renser chakraerne og regenererer kroppen herunder stimulerer stofskiftet. Vitaliserer blod, hjerte, og lunger, og hjælper en til at optage mineraler og vitaminer. Afbalancerer sexdriften og styrker overlevelsesinstinktet, dvs. den er også god til kriser.


Hvid kvarts:

Klarhed og styrkesten. Krystallen virker afbalancerende og lærer os at overvinde angst så ting kan ses mere klart. Healer, renser, harmonerer og skaber energi. Styrker og renser også andre krystaller.


Hæmatit:

Styrkesten. Forbedrer viljestyrken og indgyder selvtillid. Opløser negavitet og afbalancerer meridianerne. 


Jade blå:

Visdoms og drømmesten. Krystallen symboliserer fred, reflektioner og giver visdom. Det er en drømme sten, som hjælper dig med at fjerne begrænsninger, få inspiration og leve dine drømme ud. Den hjælper hvis man føler sig overvældet, og giver tålmodighed og en langsom men stabil fremgang.


Jade grøn:

Beroligende-sten. Grøn jade beroliger nervesystemet og giver en ro og kærlighed. Det er også en rensende sten, som behandler nyrer og binyrer og fjerner toksiner. Det er også en drømmesten og placeret på panden skulle give indsigtsfulde drømme


Jade gul:

Held og lykkesten. Den er energisk og stimulerende, men med en rundhed som giver glæde. Frigør undertrykte følelser gennem drømme. Stimulerer ideer, og får opgaver til at virke mindre komplekse. Den lærer om altings forbundethed.


Jaspis rød:

Retfærdighedssten. Grounder og retter op på uretfærdige situationer ved at give indsigt i disse. Beroliger følelserne og skaber balance i seksualiteten. Stimulerer rodchakraet og skaber ro og tryghed.


Lapis Lazuli:

Opmærksomhedssten. Krystallen bringer oplysthed og opmærksomhed. Den opløser blokeringer i det tredje øje og halschakraet, så man ser ting tydeligere og kommunikere klarere. Den stimulerer hjernen og den intuitive kontakt. Den letter spændinger og er god imod stress. Den giver klarsyn og opmuntrer til at tage styring i livet.


Lolite (mørkeblå):

Balanceskabende sten. Hjælper en til at genvinde balancen når man er desorienteret eller mangler motivation.  Hjælper til at genskabe orden, også på et simpelt praktisk niveau. Aktiverer desuden ens kreative sider, og hjælper en til at være mere visionær.


Karneol rød:

Udholdenhedssten. Giver udholdenhed til at overkomme svære ting og selvundertrykkelse. Giver glæde ved det som er til, og giver øget energi ved at stimulere nysgerrighed og lysten til initiativ. God mod seksuelle ubalancer og underlivssmerter.


Kvarts hvid:

Klarhed og styrkesten. Krystallen virker afbalancerende og lærer os at overvinde angst så ting kan ses mere klart. Healer, renser, harmonerer og skaber energi. Styrker og renser også andre krystaller.


Rosenkvarts:

Kærligheds og tilgivelsessten. Krystallen healer hjertet og åbner op for det. Den heler sorg, traumer og anden smerte i hjertet. Den bringer kærlighed og tilgivelse til en selv og næsten. Den skærmer imod negativ stråling bl.a. fra fjernsyn og computerskærme.


Rød Jaspis:

Retfærdighedssten. Grounder og retter op på uretfærdige situationer ved at give indsigt i disse. Beroliger følelserne og skaber balance i seksualiteten. Stimulerer rodchakraet og skaber ro og tryghed.


Tigerøje:

Integrationssten. Krystaller hjælper med at jordforbinde spirituelle energier og afbalancerer de nedre chakraer. Den lærer dig at forstå dine egne og andres behov. Den hjælper med at se indre ressourcer og løfter humøret. Den er traditionelt blevet båret som beskyttelsessten.


Turkis:

Fremmer selvrealisering og hjælper med kreativ problemløsning. Giver ro og stimulerer romantisk kærlighed. Virker antiinflamatorisk og afgiftende.


Har du stress?

Så prøv psykoterapi som virker

Klinik i Nordvest

www.terapinu.dk


Brug for massage?

Så prøv ægte balinesisk massage

Få ny energi og velbefindede

Klinik på Tagensvej 249 i Nordvest

www.balimassage.dk